Elektricien Aalsmeer

Op zoek naar duurzame energieoplossingen? Stel je vraag aan elektricien Aalsmeer. Installatiebedrijf P. Hoekwater B.V. is een erkend installateur elektrotechniek gevestigd in Aalsmeer. P. Hoekwater B.V. adviseer, installeert, bieden goede service en leveren hoogwaardige kwaliteit.

Duurzame energie, de toekomst

Elektricien Aalsmeer staat voor het gebruik van duurzame energie in huis of bedrijf.  Het is een groeiende trend die niet alleen het milieu ten goede komt, maar ook kostenbesparend is. Zonnepanelen op het dak vangen zonlicht op en zetten dit om in elektriciteit, waardoor je onafhankelijk wordt van fossiele brandstoffen Daarnaast is P. Hoekwater B.V. ook gespecialiseerd in het installeren van laadpalen bij jou thuis.

Zonnepanelen van elektricien Aalsmeer

Elektricien Aalsmeer adviseert, levert en installeert zonnepanelen bij u thuis, bedrijf of kantoor. De energiekosten blijven stijgen en de prijs van zonnepanelen is in de afgelopen jaren enorm gedaald. Het blijft een investering maar wel een die zich terugbetaald en dat is natuurlijk een enorm voordeel. Zonnepanelen behalen een steeds hogere opbrengst waarschijnlijk ook voor jou.

De voordelen van zonnepanelen voor jou op een rij:

  1. Directe vermindering van je energiekosten.
  2. Verminderde afhankelijkheid van je energieleverancier.
  3. Actieve bijdrage aan een schonere leefomgeving.
  4. Uitstekende investering met een snelle terugverdientijd.

Elektricien Aalsmeer

Laadpaal nodig? P. Hoekwater B.V. installeert!

Het lijkt nog ver weg maar 2035 is dichterbij dan je denkt. Vanaf dat jaar kan je geen nieuwe benzine of dieselauto meer kopen en zullen er alleen nog elektrische auto’s op de markt gebracht worden. Grote kans dus dat je binnenkort een elektrische auto aanschaft of misschien heb je die al. Kan jij je elektrische auto op je eigen terrein parkeren dan is het wellicht aantrekkelijk om een eigen laadpaal te laten installeren.

Een eigen laadpaal heeft zo de volgende voordelen; je vermijdt wachtrijen bij openbare laadstations, je laad je elektrische auto efficiënt op tijdens de nachturen en je bespaart op laadkosten met je eigen laadpaal. Het is zelfs mogelijk om kosteloos te rijden op je zelf opgewekte groene stroom.

Kortom

Het gebruik van energiezuinige apparaten en Ledverlichting draagt bij aan een duurzamer huishouden. Door te investeren in deze technologieën help je mee aan de toekomst van de volgende generatie en een schoner milieu. Daarnaast biedt duurzame energie je nog een voordeel op, een lagere energierekening! Wie wil dat nou niet? Maak daarom nu meteen een gratis advies afspraak.