TZS Bouwgroep

Ben je aan het denken over een verbouwing of moeten er enkele werkzaamheden verricht worden in huis? Neem dan contact op met de TZS Bouwgroep. Zij nemen zowel grote als kleine opdrachten aan. De TZS Bouwgroep heeft meer dan 10 jaar bouw ervaring, ze zijn werkzaam in heel Nederland en zijn vooral gespecialiseerd in badkamer renovatie.

Bij TZS Bouwgroep werken specialisten die vakkundig, snel en efficiënt zijn. Spoedklus? Ook daarvoor ben je bij TZS Bouw aan het juiste adres.

Werkzaamheden van TZS Bouwgroep

Ga jij je badkamer, keuken of toilet verbouwen de vakmensen van TZS Bouwgroep zijn van alle markten thuis. Ze helpen je met het maken van keuzes en het plannen van de werkzaamheden. Zij doen voor jou sloopwerkzaamheden, loodgieters werkzaamheden, elektrawerk, timmerwerk, tegelwerk, stucwerk en afkit werkzaamheden.

Hoe zij te werk gaan

Een ervaren vakman komt bij je thuis en bespreekt met jou, jouw wensen en de mogelijkheden. Hierna wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Na akkoord wordt er samen met jou een planning gemaakt. Toch nog iets veranderen tijdens de bouw of renovatie? Geen probleem in overleg bestaat de mogelijkheid om de planning aan te passen.

Iedere medewerker is goed opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied. Ook wordt er gewerkt volgens de wettelijke eisen zoals de NEN-norm. Niet geheel onbelangrijk is het gereedschap waar mee gewerkt wordt! Alle vakmensen werken met professioneel en veilig gereedschap en zorgen ervoor dat de veiligheidsmaatregelen nageleefd worden.

TZS Bouwgroep - Badkamer renovatie

Kortom

Alle medewerkers hebben meer dan 10 jaar ervaring, zijn zeer vakbekwaam en hebben veel kennis. Je haalt dan ook een echte professional in huis voor jouw verbouwing. Kortom; Als jij een vakman van TZS Bouwgroep over de vloer hebt dan ben je gegarandeerd van de geleverde topkwaliteit en een super resultaat!

Bouwplannen of verbouwplannen? Klik dan hier voor het aanvragen van advies of het ontvangen van een offerte.